Paperikeiju

Paperikeiju on perustettu vuonna 2007 ja on ensimmäisiä pelkästään skräppäykseen ja korttiaskarteluun erikoistuneita verkkokauppoja Suomessa.

Paperikeiju on pieni yhden naisen yritys, joka jatkuvasti laajentaa valikoimaansa. Pienuus mahdollistaa edulliset hinnat sekä sen, että lähes kaikki asiakkaiden tuotetoiveet pystytään toteuttamaan. Otan siis mielelläni vastaan toiveita uusista tuotteista.

Tällä hetkellä valikoimissa on skräppäystuotteita mm. Basic Greyltä, Cosmo Cricketiltä, Sassafras Lassilta, Pink Paisleeltä ja Imaginisceltä, jotka maahantuon itse USA:sta.

Paperikeiju on toistaiseksi vain verkkokauppa, jota pyöritän kotoa käsin lasten pyöriessä jaloissa… Tuotteita voi myös noutaa kotivarastostani Turussa. Kiertelen myöskin askartelumessuja:

Sain juuri hyllytettyä vuoren uusia tuotteita kauppaan ja mukana on myös Paperikeijulle uusia valmistajia kuten October Afternoon ja My Mind’s Eye.

Pyrin ottamaan myyntiin myös tuotteita, joita ei juurikaan muualta Suomesta saa, joten jos tiedät valmistajia tai tuotteita joita haluaisit pystyä ostamaan myös Suomesta, ota reippaasti yhteyttä! Viimeisimmäksi sain myyntiin Doodle Factoryn leimasimia ja Paperikeijusta löytyy myös harvinaisempia kollaasiarkkeja ja vintagekuvia.

Tykkään itse skräpätä aina kun aikaa jää ja tuotoksiani esittelen Paperikeijun blogissa: http://www.paperikeiju.blogspot.com. Sieltä löytyy myös Paperikeiju Design tiimin askarteluja sekä skräppäys- ja korttihaaste PaperiPerjantai.

Paperikeiju ja Jaana toivottaa kaikille kaunista kesää ja paljon skräppäysaikaa! Olen iloinen, että niin moni on Suomessakin jo löytänyt tämän ihanan harrastuksen!

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Paperikeiju!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s