Ilmoittautumisohjeet

Leikkaa&liimaa on siis Espoossa tiistaina 22.6.2010 klo 15-21 järjestettävä skräppäystapaaminen. Kyse on epäkaupallisesta tapahtumasta, jossa on tarkoitus nauttia askartelusta ja mukavien ihmisten seurasta kauniissa ympäristössä.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen leikkaaliimaa(at)gmail.com alkaen  15.4.2010. Tarvitsemme ilmoittautumista varten nimen (ja halutessasi voit ilmoittaa myös nimimerkin ja blogiosoitteen), kotipaikkakunnan, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.

Mukaan mahtuu 40 ensiksi ilmoittautunutta!

Osallistumismaksu on 5 euroa, jolla katamme tilavuokran kustannukset. Muita maksuja emme tule perimään. Vahvistat paikkasi ilmoittautumisen jälkeen maksamalla 5 euroa 15.5. mennessä ilmoittautumissähköpostissa saamaasi tilinumeroa käyttäen.

Mainokset

6 vastausta artikkeliin: Ilmoittautumisohjeet

 1. Laura Marila sanoo:

  Iik, toivottavasti mahdun vielä mukaan. ”Ilmoittauduin” huhtikuussa jo ennen ilmoittautumispäivämäärää ja sain ohjeet ettei vielä vaan vasta ylihuomenna. Ylihuominen meni, enkä muistanutkaan ilmoittua… Nyt vasta havahduin tähän. Pääsenhän vielä?

 2. elinarsku sanoo:

  ihan vain kyselen, että vieläkö on paikkoja jäljellä?

 3. elinarsku sanoo:

  jeee! mut voi siis laskea mukaan! sain just sovittua J:n kanssa Sofian hoidosta. 😀 pitääkö mun ilmoittautua vielä maililla?

 4. Daren sanoo:

  Iik, toivottavasti mahdun vielä mukaan. “Ilmoittauduin” huhtikuussa jo ennen ilmoittautumispäivämäärää ja sain ohjeet ettei vielä vaan vasta ylihuomenna. Ylihuominen meni, enkä muistanutkaan ilmoittua… Nyt vasta havahduin tähän. Pääsenhän vielä?
  +1

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s