Yllätysvieras!

Koko ajan on ollut tiedossa, että saamme tapahtumaamme yllätysvieraan Amerikasta. Nyt on aika paljastaa, kuka hän on: Becky Higgins!

Becky on tehnyt pitkän uran skräppäyksen parissa. Hän on opettanut lukemattomia kursseja, kirjoittanut aiheesta kirjoja ja ollut mukana suunnittelemassa skräppäystarvikkeita. Hän asuu Arizonassa Yhdysvalloissa miehensä ja kolmen lapsensa kanssa.

Suurimmalle osalle Becky on varmasti tuttu luonnoksistaan, joita hän on jo vuosien ajan julkaissut ja esittellyt omalla palstallaan amerikkalaisessa suositussa skräppäyslehdessä Creating Keepsakes. Hän on myös julkaissut useita kirjoja luonnoksiensa pohjalta.

Becky on myös suositun Project365:n ja Project Lifen äiti. Nämä projektit ovat Beckyn ideoimia ja niiden tarkoituksena on tarjota yksinkertainen ja nopea tapa dokumentoida päivittäistä elämää valmiiksi suunnitellun pohjan avulla.

Beckyllä on myös suosittu blogi, jolla on tuhansia lukijoita päivittäin. Ainakin me Leikkaa&liimaa -tiimi seuraamme blogia ahkerasti!

Beckyyn voit tutustua vielä tarkemmin täällä.

Becky on vierailulla vanhempiensa luona täällä Suomessa ja tulee osallistumaan Leikkaa&liimaa -tapahtumaan. Hienoa saada hänet vieraaksemme!

Mainokset
Kategoria(t): Tapahtuman ohjelma. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Yllätysvieras!

  1. minna sanoo:

    Voi kun olen ollut jo kateellinen kaikesta muusta kivasta mitä teillä on, mutta että vielä Beckykin! 🙂 Odotan täysiä raportteja kaikkien osallistujien blogeista!

  2. Hei mahtavaa!! Nyt alkaa jo iskeä täpinät päälle, kun illalla pitää pakata :o)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s