Skräppikulma

Skräppikulma-Scrapknuten on verkkokauppa, jonka toimipiste on Liljansalon perheen kodissa Luulajassa, Ruotsissa. Minä, joka omistan ja hoidan Skräppikulmaa, olen Marja, 32-vuotias yrittäjä, vaimo ja kolmen pienen lapsen äiti. Olen kotoisin Oulusta, mutta olen asunut lähes 7 vuotta Luulajassa.

Löysin itse skräppäyksen jo 2000 luvun alussa Amerikassa ollessani, mutta Suomessa tavaroiden puuttumisen vuoksi skräppäily jäi vähäksi monen vuoden ajaksi. Syksyllä 2006 löysin harrastuksen uudestaan ja jäin lopullisesti koukkuun. Tammikuussa 2007 syntyi sitten ajatus omasta yrityksestä ja verkkokaupasta. Siitä idea sitten kehittyi eteenpäin niin, että Skräppikulma-Scrapknuten perustettiin kesäkuussa 2007 ja verkkokauppa avattiin 16.8.2007.

Nyt Skräppikulmalla on jo ikää 3 vuotta ja kaikkea ihanaa löytyy varastosta. Tunnetuimmat tuotemerkit, joita Skräppikulmasta löytyy, ovat mm. Prima Marketing Inc, Crate Paper, Martha Stewart, Bazzill Basic Paper, BoBunny Press, Pink Paislee, Tim Holtz, Basic Grey, My Little Shoebox ja monia muita… Meidät löytää myös monista skräppäys-/askartelutapahtumista Suomessa sekä Pohjois-Ruotsissa. Juuri nyt on Skräppikulmassa suuri kesäale – monia tuotteita 25-75% alennuksella!

Tervetuloa ostoksille Skräppikulmaan!

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Skräppikulma!

Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s