Sinelli

Sinelli on jo vuonna 1998 perustettu monipuolinen askartelualan yritys, – aivan näinä aikoina meille tulee täyteen 12 vuotta! Tuotevalikoimamme käsittää tällä hetkellä jo yli 10.000 tuotetta, ja uutta tulee jatkuvasti. Hyvät suhteemme alan tärkeimpiin tavarantoimittajiin ja valmistajiin sekä suuret tilausmäärät tekevät meille mahdolliseksi pitää hintatasomme kilpailukykyisenä sekä myydä suurta osaa tuotteistamme myös tukkumyynnissä alan yrittäjille.

Sinellillä on nettikaupan lisäksi myös 6 ihan vanhanaikaista myymälää:
– Espoon keskuksen Entressessä, Jumbossa, Itäkeskuksessa ja Lempäälän Ideaparkissa,
– Helsingin keskustassa: Simon- ja Yrjönkadun kulmassa
– Vantaan Varistossa tukkuvaraston ja ”pääkonttorimme” yhteydessä
yli 600 m2 jättimyymälä  ”Konehuoneineen” (Fiskars, Bind-It-All, Big Shot + stanssit etc.) ja kohtapuoliin myös reilut 100 m2 käsittävine ”Paperimaailmoineen”!
Varistossa on myös mahdollisuus leikata erilaisia kuvioita, kirjaimia, rasioita, eläin- ym. hahmoja jne. ”Leikkaussalissamme”, jossa on käytettävissä vanha kunnon Ellison-leikkuri (painoa n. 30 kg!) ja siihen n. 300 kuvioterää sekä nuuttauslaite ja kunnon leikkuri kartongin käsittelyyn sopivan kokoiseksi.

Sinelli panostaa paitsi tuotevalikoiman ja erilaisten palvelujen kehittämiseen, myös koulutukseen ja kursseihin, joita järjestämme Variston myymälän kurssitiloissa, keskustassa sekä Ideaparkissa ja Entressessä. Kursseistamme saat parhaiten tiedon nettisivuiltamme. Kesäpaussin jälkeen julkaisemme syksyn kurssiohjelman viimeistään elokuussa.
Sinellin luovat voimat kehittelevät jatkuvasti uusia ideoita ja malleja eri materiaaleista. Erityisesti kartonki ja paperit ovat sydäntämme lähellä, ja kortti-ym. ideoita pursuaakin Pämpän, Sagan, Tenten, Pian, Nooramarian, Katjan & kumppaneiden aivoista solkenaan. Pyrimme tuomaan niitä esille nettisivuillamme, kuvastoissamme ja myymälöissämme mahdollisimman paljon.

Sinellin toimintaperiaatteena on toimia vastuullisesti sekä asiakkaitamme että ympäristöämme kohtaan. Asiakkaan tyytyväisyys on meille sydämen asia, vähintään yhtä paljon kuin K-Kaupan lihatiskin mainoksessa. Tuotteiden valinnassa on laatu ykkösenä ja kilpailukykyinen, mahdollisimman edullinen hinta heti seuraavana. Pyrimme innostamaan ihmisiä käsillätekemisen pariin ja olemaan mukana askartelualan kehittämisessä parhaamme mukaan.


Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Sinelli!

Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s