Scotch(R)

Scotch®-brändi on Suomen tunnetuin ja luotetuin merkki teipeissä ja liimoissa. Tiesitkö, että ensimmäinen teippi tuli myyntiin jo vuonna 1930? Takana on siis jo 80 vuoden osaaminen. Askartelijalle tuotevalikoimamme tarjoaa laadukkaita tuotteita eri käyttökohteisiin.

Tuotteet kuuluvat hyvinvarustettujen toimistotarvikejälleenmyyjien sekä kirjakauppojen ja päivittäistavaraliikkeiden valikoimiin. Tutustu tuotteisiin täällä: www.scotch.fi.

Scotch®-tuotteet ovat osa 3M-yhtiötä, joka on tunnustettu edelläkävijä tutkimuksessa ja tuotekehityksessä. Yhtiö valmistaa tuhansia innovatiivisia tuotteita useille eri markkina-alueille. Maailmanlaajuisesti 3M:n liikevaihto on 23 miljardia dollaria, työntekijöitä on 75.000 ja toimintaa yli 65 maassa. Tunnettuja brändejä ovat mm. Post-it®, Scotch®, Command™ ja Nexcare™. Suomessa 3M:llä on ollut oma tytäryhtiö jo 40 vuoden ajan. Suomen 3M Oy työllistää noin 100 henkeä ja liikevaihto on noin 47 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteesta: www.3M.fi.

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Scotch ja 3M!

Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s