Paperikeiju

Paperikeiju on perustettu vuonna 2007 ja on ensimmäisiä pelkästään skräppäykseen ja korttiaskarteluun erikoistuneita verkkokauppoja Suomessa.

Paperikeiju on pieni yhden naisen yritys, joka jatkuvasti laajentaa valikoimaansa. Pienuus mahdollistaa edulliset hinnat sekä sen, että lähes kaikki asiakkaiden tuotetoiveet pystytään toteuttamaan. Otan siis mielelläni vastaan toiveita uusista tuotteista.

Tällä hetkellä valikoimissa on skräppäystuotteita mm. Basic Greyltä, Cosmo Cricketiltä, Sassafras Lassilta, Pink Paisleeltä ja Imaginisceltä, jotka maahantuon itse USA:sta.

Paperikeiju on toistaiseksi vain verkkokauppa, jota pyöritän kotoa käsin lasten pyöriessä jaloissa… Tuotteita voi myös noutaa kotivarastostani Turussa. Kiertelen myöskin askartelumessuja:

Sain juuri hyllytettyä vuoren uusia tuotteita kauppaan ja mukana on myös Paperikeijulle uusia valmistajia kuten October Afternoon ja My Mind’s Eye.

Pyrin ottamaan myyntiin myös tuotteita, joita ei juurikaan muualta Suomesta saa, joten jos tiedät valmistajia tai tuotteita joita haluaisit pystyä ostamaan myös Suomesta, ota reippaasti yhteyttä! Viimeisimmäksi sain myyntiin Doodle Factoryn leimasimia ja Paperikeijusta löytyy myös harvinaisempia kollaasiarkkeja ja vintagekuvia.

Tykkään itse skräpätä aina kun aikaa jää ja tuotoksiani esittelen Paperikeijun blogissa: http://www.paperikeiju.blogspot.com. Sieltä löytyy myös Paperikeiju Design tiimin askarteluja sekä skräppäys- ja korttihaaste PaperiPerjantai.

Paperikeiju ja Jaana toivottaa kaikille kaunista kesää ja paljon skräppäysaikaa! Olen iloinen, että niin moni on Suomessakin jo löytänyt tämän ihanan harrastuksen!

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Paperikeiju!

Scotch®-brändi on Suomen tunnetuin ja luotetuin merkki teipeissä ja liimoissa. Tiesitkö, että ensimmäinen teippi tuli myyntiin jo vuonna 1930? Takana on siis jo 80 vuoden osaaminen. Askartelijalle tuotevalikoimamme tarjoaa laadukkaita tuotteita eri käyttökohteisiin.

Tuotteet kuuluvat hyvinvarustettujen toimistotarvikejälleenmyyjien sekä kirjakauppojen ja päivittäistavaraliikkeiden valikoimiin. Tutustu tuotteisiin täällä: www.scotch.fi.

Scotch®-tuotteet ovat osa 3M-yhtiötä, joka on tunnustettu edelläkävijä tutkimuksessa ja tuotekehityksessä. Yhtiö valmistaa tuhansia innovatiivisia tuotteita useille eri markkina-alueille. Maailmanlaajuisesti 3M:n liikevaihto on 23 miljardia dollaria, työntekijöitä on 75.000 ja toimintaa yli 65 maassa. Tunnettuja brändejä ovat mm. Post-it®, Scotch®, Command™ ja Nexcare™. Suomessa 3M:llä on ollut oma tytäryhtiö jo 40 vuoden ajan. Suomen 3M Oy työllistää noin 100 henkeä ja liikevaihto on noin 47 miljoonaa euroa. Lisätietoja osoitteesta: www.3M.fi.

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Scotch ja 3M!

Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s