Kruununjalokivi

Kruununjalokivi on vuonna  2008 perustettu verkkokauppa. Ostoksia voi tehdä ainoastaan netin kautta, myymälää ei ole.

Tuula Kruununjalokivestä kertoo:

Perustin Kruununjalokiven, koska en löytänyt suomalaisista kaupoista materiaaleja, joita olin nähnyt käytettävän ulkomaisissa alan lehdissä ja kirjoissa. Noita lähteitä seuraan edelleen pysyäkseni ajan tasalla uusista trendeistä, merkeistä ja tuotteista. Tuon itse maahan kaikki myymäni merkkituotteet. Päämerkit ovat tällä hetkellä BasicGrey, 7 Gypsies, Graphic 45, Maya Road, Tim Holtz, Prima Marketing, Webster’s Pages, Dove of the East ja K&Company. Tuotteita on nyt n. 3700 ja määrä kasvaa jatkuvasti. Uutuuksia tulee usein ja alennuksia on aina. Kannattaa tilata uutuustuotetiedote, joka ilmestyy noin kerran kuussa.

Kaupan pidossa ehdottomasti ihaninta on uusien tuotteiden valitseminen ja asiakkaiden tilausten vastaanottaminen – erityisesti silloin kun asiakas tilaa jotain sellaista uutta, jota ei Suomesta muualta ole vielä saanut. Olen silloin selvästi onnistunut löytämään maailmalta jotakin, joka kiinnostaa muitakin eikä vain minua.

Oma askartelu on supistunut Kruununjalokiven myötä lähinnä asiakkaiden pakettien kokoamiseksi :), mutta tykkään kaikenlaisesta paperiaskartelusta ja lähes kaikesta muustakin käsillä tekemisestä, kuten mosaiikki, neulominen, kuivakukat jne. Pula on ainoastaan ajasta.

Kruununjalokiven nettisivulta voi tilata uutuustuotetiedotteen ja saada siten tietoa uusimmista ihanuuksista sekä myös erikoistarjouksista. Pian Kruununjalokivi löytyy myös Facebookista.

Nettikaupasta tilatessa maksetut tuotteet voi myös noutaa kunhan asiasta sovitaan etukäteen. Silloin luonnollisesti säästyy postikulujen hinta.

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Kruununjalokivi!


Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s