Letraset ProMarker

ProMarkerit ovat ammattikäyttöön sopivia, alkoholipohjaisia tusseja, joissa erinomainen väri yhdistyy huokeaan hintaan. Erinomaisen tussijäljen ansiosta ne sopivat loistavasti myös leimakuvien värittämiseen ja muuhun askarteluun.

ProMarkerit ovat kaksiteräisiä: kapea terä on tarkoitettu yksityiskohtien värittämiseen ja leveä terä suurempien alueiden värittämiseen.

ProMarkerit ovat myrkyttömiä, mutta eivät hapottomia, joten niitä ei suositella käytettävän valokuvien kanssa. Aqua ProMarkerit ovat happovapaita ja soveltuvat myös skräppäykseen.

Koska ProMarker-muste on alkoholipohjaista, se pysyy ja sitä voi käyttää monille eri pinnoille paperin ja kartongin lisäksi. ProMarkereilla voi värittää lasiin, asetaattiin, muoviin, saveen, puuhun, metalliin jne.

ProMarker-värit ovat läpikuultavia, joten niitä voi lisätä kerroksittain ja saada aikaan eri syvyyksiä ja läpikuultavuutta. Saman kohdan värittäminen useampaan kertaan syventää väriä, joten varjostaminen ja yksityiskohtien esiintuominen on helppoa.

ProMarkerissa käytetty väriaines takaa tasaisen mutta silti eloisan värin. Toisin kuin tavalliset huopakärkiset tai vähemmän tasokkaat tussit, ProMarkerin värit näkyvät täysin tasaisina ja raidattomina.

Lataa englanninkielinen esite, jossa vinkkejä ProMarkereiden käyttöön tästä.

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Letraset!

Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s