Glue Dots

Glue Dots International mullisti maailmanlaajuisesti liimateollisuuden paineensietokykyisillä GLUE DOTSTM liimatuotteillaan vuonna 1995. Glue Dots International tunnetaan laajalti kautta maailman laadukkaista, helppokäyttöisistä, innovatiivisista liimoistaan, jotka sopivat askarteluun, skräppäykseen, kotiin ja toimistoon.

GLUE DOTS™  on valikoima erittäin tarttuvia, kaksipuolisia, kaikkiin tarkoituksiin sopivia liimatäpliä, jotka ovat joko pysyvästi kiinnittyviä tai irrotettavia. Ne kiinnittyvät välittömästi mihin tahansa pintaan, esim. paperiin, muoviin, nauhaan, kankaaseen, metallilankaan ja moneen muuhun. Ne ovat happovapaita, myrkyttömiä ja siistejä käyttää.

GLUE DOTS™ -tuotteita on saatavissa 8 eri kokoa, 3mm – 12 mm:n levyisinä samankokoisina liimatäplinä sekä GLUE LINESTM nauhana. GLUE DOTSTM -tuotesarjassa on lisäksi DOT N’GO® -liimarollereita. Ne ovat ehdoton ratkaisu askarteluun, skräppäykseen ja koko kodin liimatarpeisiin!

DOT N’GO® -liimarollerit ovat puhtaampia, nopeampia ja helppokäyttöisempiä kuin sotkuiset kuumaliimat ja nestemäiset liimat sekä vahvempia kuin tavalliset teippirollerit. Niiden monikäyttöisyys, vaivattomuus ja hyödyllisyys kiinnostavat kaikkia niitä askartelijoita, jotka etsivät parempia liimaratkaisuja askarteluprojekteihinsa. Liimarollereissa on 6 eri vaihtoehtoa (pysyvästi kiinnittyviä ja irrotettavia).

Vieraile verkkosivustollamme www.gluedotseurope.com, jossa on lisätietoa uudesta DOTN’GO® -liimarollerista ja kaikista muista GLUE DOTSTM-tuotteista.

Tämä on sponsoriesittely. Jokainen sponsori pääsee blogissa vuorollaan esittelemään yrityksensä ja tuotteensa. Kiitos yhteistyöstä, Glue Dots!

Mainokset
Kategoria(t): Sponsoriesittelyt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s